Nieuwe trailer 'Doctor Strange 2' toont de terugkeer van de X-Men!

Nieuwe trailer 'Doctor Strange 2' toont de terugkeer van de X-Men!

De Super Bowl Spot voor de Marvel-film.

Vannacht vindt in het SoFi Stadium in Inglewood, Californië de Super Bowl LVI plaats, de kampioenswedstrijd van de National Football League voor het NFL-seizoen 2021. Het zijn de National Football Conference-kampioen Los Angeles Rams en de American Football Conference-kampioen Cincinnati Bengals die tegenover elkaar staan.

De afgelopen dagen zagen we al de volledige nieuwe trailers voor Pixars Lightyear, Universals Jurassic World: Dominion, het DC Universe Warner Bros. en Jordan Peele's Nope. Deze films krijgen in ieder geval ook een Super Bowl Spot. Tevens krijgen we de eerste echte beelden voor The Lord of the Rings: The Rings of Power, een prequelserie op de eerdere films.

En nu: Super Bowl Trailer voor Doctor Strange 2

Hieronder zie je nu de Super Bowl Spot voor de Doctor Strange in the Multiverse of Madness van regisseur Sam Raimi. De Marvel-film heeft hoofdrollen voor onder meer Benedict Cumberbatch als Strange. America Chavez van Xochitl Gomez, Scarlet Witch van Elizabeth Olsen, Mordo van Chiwetel Ejiofor, Wong van Benedict Wong en Dr. Christine Palmer van Rachel McAdams zijn belangrijke bijfiguren.

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness ziet Strange heet effect van zijn spreuken in Spider-Man: No Way Home. Hij moet diep het Multiverse induiken en komt onder meer zichzelf tegen. De vraag is hoe het Multiverse standhoudt na die confrontatie.

In de trailer zie en hoor je kort Professor Charles Xavier van acteur Patrick Stewart. Wat denk jij wat dit te betekenen heeft? Hieronder eerst de alleen op de Amerikaanse verschenen Super Bowl-spot, meer meer beelden.


Vanaf 4 mei zie je Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de Nederlandse bioscopen. Hieronder de complete trailer.



NieuwsFilm

meest populair