Oplettende fans herkennen publiekslieveling op poster 'Doctor Strange 2'

Oplettende fans herkennen publiekslieveling op poster 'Doctor Strange 2'

Maar je moet wel héél goed kijken...

Er waren heel veel verrassingen te zien in de nieuwste trailer voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness en de film staat in één klap bovenaan het lijstje van titels waar Marvel-fans naar uitkijken.

Maar wat sommigen misschien over het hoofd hebben gezien, is de aanwezigheid van Ryan Reynolds' Deadpool op de gister uitgebrachte poster.

Sinds Disney de studio 20th Century Fox kocht, inclusief diens hele catalogus, willen fans al graag zien dat 'the merc with a mouth' zich mengt tussen de superhelden van het Marvel Cinematic Universe.

Dat moment kan zijn aangebroken, nadat oplettende arendsogen beweren dat ze Deadpool hebben herkend op het affiche, een beetje vergelijkbaar met het schild van Captain Carter. Zie hieronder:

Bekijk de afbeelding
Héél goed kijken
Hoofdrolspeler Benedict Cumberbatch staat centraal terwijl het glazen symbool van het Sanctum Santorum op de achtergrond uiteenvalt. Onder de glasscherven bevinden zich afbeeldingen van overige castleden en met een extreem vergrootglas lijken we Wade Wilson te ontdekken.

Wie dit mysterieuze personage ook is, hij heeft een rood masker op zijn hoofd met zwarte cirkels rond de ogen en witte sleuven die horen bij Deadpool. Natuurlijk heeft Marvel Studio's nog niks bevestigd, maar op diverse Google zoekresultaten wordt Reynolds al wel genoemd.

NieuwsFilm

meest populair