Kijktips: 3 toffe films die nu in de bioscoop draaien

Kijktips: 3 toffe films die nu in de bioscoop draaien

Voor wie genoeg heeft van streaming.

Gedurende de coronapandemie hebben filmliefhebbers het lang zonder bioscoop moeten doen. Deze drie films draaien momenteel in de bioscoop en zijn het waard om op het witte doek te aanschouwen.

Death on the Nile (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Branagh | Cast: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Emma Mackey, e.a.
De steenrijke, pasgetrouwde Linnet en Simon Doyle zijn samen met hun bonte gezelschap op huwelijksreis in Egypte. Daar maken ze onder meer een minicruise over de Nijl. De sfeer raak echter flink bedorven wanneer er een dode wordt aangetroffen. Aan meesterspeurder Hercule Poirot, die ook aanwezig is op de boot, om de zaak op te lossen. En daarbij blijkt elke gast een mogelijke verdachte.

Dog (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Channing Tatum en Reid Carolin | Cast: Channing Tatum, Q'orianka Kilcher, Emmy Raver-Lampman, e.a.
Militair Jackson Briggs staat op non-actief na zwaar gewond te zijn geraakt. Nu doet hij van alles om te bewijzen dat hij weer klaar is voor het werk. Hij krijgt de opdracht om Lulu, een angstige legerhond die met pensioen is, van Washington naar Arizona brengen voor de begrafenis van zijn baasje. Beiden hebben last van de trauma's aan het verleden. Hoewel Briggs en de viervoeter in eerste instantie geen klik hebben, groeien ze tijdens hun lange reis steeds meer naar elkaar toe.

Spider-Man: No Way Home (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina, e.a.
Peter Parker worstelt met het leven nu heel de wereld weet dat hij een superheld is. Hij vraagt Doctor Strange om iedereen te laten vergeten dat hij Spider-Man is. De spreuk mislukt echter en dat heeft grote consequenties. Schurken uit allerlei universa dringen binnen en willen wraak nemen op Spider-Man. De held hoopt hen te vangen en terug te sturen.



Toch liever thuis een filmpje kijken?



NieuwsFilm

meest populair