Prime Video voegde al deze films nieuw toe afgelopen week

Prime Video voegde al deze films nieuw toe afgelopen week

Prime Video kwam met weer een paar opvallende nieuwe titels.

Vandaag kijken we naar de nieuwe releases op streamingdienst Prime Video. De Kerst bleek redelijk rustig te zijn op de streamingdienst. Dit zijn de nieuwe films.

Je te veux moi non plus (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rodolphe Lauga | Cast: Inès Reg, Fadila Belkebla, Aitor Bourgade
Nina en Dylan zijn al sinds de lagere school bevriend, en delen, hoe intiem ook, lief en leed met elkaar. Hoewel Dylan er altijd van droomde dat ze bij elkaar zouden komen hebben ze de sprong nooit gewaagd. Maar dan komt Nina, als het uit is met haar vriend, met haar twee beste twee vriendinnen terug naar Biarritz. En die maken haar al snel duidelijk dat haar ware liefde voor het leven... Dylan is.

Being the Ricardos (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Sorkin | Cast: Nicole Kidman, Javier Bardem, J.K. Simmons, Jake Lacy
In 'Being the Ricardos' worden Lucille Ball en Desi Arnaz beschuldigd van schokkende persoonlijke dwalingen, politieke laster en culturele taboes. We krijgen een onthullende glimp van de complexe romantische en professionele relatie van het paar.

O Melhor Verão das Nossas Vidas (2020)
Bekijk de afbeeldingCast: Carlos Bonow, Carlos Bonow, Bela Fernandes, Fernando Haro
Bia, Giulia en Laura proberen te zingen in een muziekfestival. Alleen mogen hun ouders hier niet achter komen.



After We Fell (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Castille Landon | Cast: Josephine Langford, Hero Fiennes-Tiffin, Louise Lombard, Chance Perdomo
In het derde deel van de After serie begint Tessa aan een spannend nieuw hoofdstuk in haar leven. Ze is aangenomen voor een droombaan in Seattle en bereidt zich voor op haar verhuizing. Hardins jaloezie en onvoorspelbare gedrag bereiken het kookpunt en vormen een bedreiging voor hun vurige relatie. Deze intense situatie wordt nog ingewikkelder als Tessa's vader ten tonele verschijnt en schokkend nieuws over Hardins verleden boven water komt. Tessa en Hardin staan voor een keuze: willen ze vechten voor hun liefde of gaan ze ieder hun eigen weg?

Sonu Ke Titu Ki Sweety (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luv Ranjan | Cast: Kartik Aaryan, Nushrat Bharucha, Sunny Singh Nijjar, Alok Nath
Sonu en Titu zijn jeugdvrienden. Titu was altijd een naïeveling in de liefde, werd snel verliefd en dan was het aan Sonu om hem te redden. Maar Sweety is de perfecte bruid. Althans, dat denkt Titu. Aan Sonu de taak om hem te helpen.

NieuwsFilm

meest populair