Deze 7 Original Films komen in 2022 op Disney+ te staan

Deze 7 Original Films komen in 2022 op Disney+ te staan

We zetten toffe nieuwe films voor je op een rij.

De afgelopen dagen zetten we al uiteen welke toffe films je kan verwachten op Netflix en op Prime Video, en vandaag kijken we naar Disney+. We zetten een paar van de Original Films van de streamingdienst voor je op een rij.

Check hier de films van 2022 van Netflix.
Check hier de films van 2022 fan Prime Video.

The Ice Age Adventures of Buck Wild (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: John C. Donkin | Cast: Utkarsh Ambudkar, Simon Pegg, Vincent Tong, Vincent Tong
The Ice Age Adventures of Buck Wild is de zesde film in de franchise. Oorspronkelijk zou het een televisieserie zijn, maar uiteindelijk besloot Disney nadat de studio eigenaar van 21st Century Fox werd, om er een film van te maken. Die laat zien hoe Buck samen met Crash en Eddie op avontuur gaat in de dinosauruswereld. Vanaf 28 januari is 'ie te streamen.

Cheaper by the Dozen (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gail Lerner | Cast: Brittany Daniel, Gabrielle Union, Zach Braff, Cynthia Daniel
Cheaper by the Dozen is sinds augustus 2019 in ontwikkeling en sinds dat moment ook al beoogd als Original voor Disney+. Gabrille Union en Zach Braff spelen de hoofdrollen in deze film die gepland staat voor release in maart 2022. Het is een film waarin een gezin van gemengde afkomst maar liefst twaalf kinderen heeft en daarmee om moet zien te gaan.

Pinocchio (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Tom Hanks, Luke Evans, Cynthia Erivo, Joseph Gordon-Levitt
Deze live-action remake is geregisseerd door Robert Zemeckis en verschijnt eind 2022 op Disney+. De hoofdrol is voor acteur Tom Hanks als Gepp[etto, de vriendelijke houtwerker die Pinocchio maakt en hem opvoedt als of hij zijn levend kind is. De rol van Pinocchio wordt gespeeld door Benjamin Evan Ainsworth.

Disenchanted (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Shankman | Cast: Amy Adams, James Marsden, Maya Rudolph, Patrick Dempsey
Vijftien jaar nadat we hen voor het laatst zagen, verhuizen Giselle, Robert en Morgan naar een nieuw huis in de suburbs van Monroeville. Die gemeenschap wordt geleid door Malvina Monroe, die kwaadaardige plannen heeft voor de familie. Zodra er problemen beginnen, wenst Giselle dat het leven van haar en haar gezin het perfecte sprookje is. De spreuk loopt helemaal mis en Giselle moet racen om haar familie en het thuisland Andalasia te redden voordat het middernacht wordt. Eind 2022 te zien.

Night at the Museum: Kahmunrah Rises Again (2022)

Nick Daley twijfelt of hij wel nachtwaker in een museum wil worden en Kahmunrah keert terug om de wereld te veroveren.Wanneer deze animatiefilm, en soft-reboot, te zien is weten we nog niet. Naast Nick (die de zoon is van Larry uit de drie films die we zagen) keert ook Kahmunrah terug, en zien we weer Jedediah, Octavius, Roosevelt en is er een nieuwe rol voor Joan of Arc.

Peter Pan & Wendy (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Lowery | Cast: Alexander Molony, Ever Anderson
Peter Pan & Wendy is een nieuw live-action sprookje van regisseur David Lowery. De live-action film is sinds april 2016 in de maak, toen Lowery al getekend had voor de regie. We volgen het jonge kereltje Peter Pan, die in Neveland woont en nooit volwassen wil worden. Hij beleeft een spannend avontuur met Wendy Darling en haar twee broertjes John en Michael.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Bradley Cooper, Chris Pratt, Dave Batista, Vin Diesel
Waar The Guardians of the Galaxy Holiday Special precies over gaat weten we nog niet. Hij komt in december 2022 op Disney+ te staan en is een echte Marvel Studios-special, die wel verbonden is aan de rest van het filmuniversum en ook de gebeurtenissen van Guardians of the Galaxy Vol. 3 inleidt.

NieuwsFilm

meest populair