De 15 allergrootste Netflix-films die aankomende jaren verschijnen [deel 2]

De 15 allergrootste Netflix-films die aankomende jaren verschijnen [deel 2]

In 2022 en later verschijnen er weer een aantal heel grote films op Netflix.

Aankomende jaren verschijnen er net als dit en vorige jaren weer heel wat grote films op Netflix, met grote budgetten. Hieronder deel twee waarin we nog eens zeven films onder elkaar zetten die in de maak zijn of nog in ontwikkeling zijn om in 2022 of later te verschijnen.


Bekijk ook DEEL 1 met de eerste 8 grote Netflix-films van aankomende jaren

Hustle

Regie: Jeremiah Zagar | Hoofdrollen: Adam Sandler, Robert Duvall, Ben Foster, Queen Latifah

Een grote cast zal zich samenvoegen in deze film van Happy Madison Productions, waarin te zien is hoe een basketbalscout met een nieuwe ster probeert terug te keren in het professionele basketbalcircuit.


Knives Out 2 en 3

Regie: Rian Johnson | Hoofdrollen: Kathryn Hahn, Daniel Craig, Dave Bautista, Edward Norton

De eerste Knives Out-film was een groot succes voor Lionsgate. De filmreeks zal exclusief terugkeren op Netflix voor een vervolg met een gloednieuwe zaak die moet worden opgelost door Benoit Blanc. Ook de derde film is al besteld. Vermoedelijk in 2023 en 2024 op Netflix.


The Old Guard 2

Regie: Victoria Mahoney | Hoofdrollen: Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo, Chiwetel Ejiofor

In 2020 verscheen de eerste film en deze sloot af met een enorme hint naar deel twee. De film zal zich waarschijnlijk gaan richten op de comic The Old Guard: Force Multiplied. De opnames moeten nog starten, dus verwacht de film niet eerder dan 2023.


Pinocchio

Regie: Guillermo del Toro | Hoofdrollen: Cate Blanchett, Ewan McGregor, Tilda Swinton, Ron Pearlman, Christoph Waltz

Guillermo del Toro werkt aan een aantal grote projecten voor Netflix als onderdeel van zijn deal, maar misschien wel het meest opwindende is deze moderne, donkere hervertelling van Pinnochio. Geheel in stop-motion gefilmd zien we het klassieke kindersprookje tot leven komen met een enorme cast. Vermoedelijk in het laatste kwart van 2022 op Netflix.


The School for Good and Evil

Regie: Paul Feig | Hoofdrollen: Michelle Yeoh, Charlize Theron, Ben Kingsley

Een groep jongens en meisjes wordt naar een instelling gebracht waar ze worden opgeleid tot sprookjesachtige helden en schurken. Gebaseerd op de boekenreeks The School for Good and Evil. Mogelijk in 2022.


Texas Chainsaw Massacre

Regie: David Blue Garcia | Hoofdrollen: Sarah Yarkin, Elsie Fisher, Mark Burnham, Jacob Latimore, Moe Dunford, Olwen Fouéré, Alice Krige, Jessica Allain, Nell Hudson

Melody, haar tienerzus Lila en hun vrienden Dante en Ruth gaan naar het afgelegen stadje Harlow, Texas om een idealistische nieuwe onderneming te starten. Maar hun droom verandert al snel in een nachtmerrie wanneer ze per ongeluk het huis van Leatherface verstoren, de gestoorde seriemoordenaar wiens met bloed doordrenkte erfenis de bewoners van het gebied blijft achtervolgen. Deze verschijnt in januari 2022.


White Noise

Regie: Noah Baumbach | Hoofdrollen: Adam Driver, Jodie Turner-Smith, Greta Gerwig, Raffey Cassidy

Noah Baumbach is terug voor zijn tweede grote Netflix-film na Marriage Story. De film verfilmd het klassieke boek van Don DeLillo, dat zich afspeelt op een universiteit en zal een jaar in het leven van een professor genaamd Jack Gladney behandelen. Mogelijk in 2022.


Ook in de maak!

Maar er zijn nog veel meer films in de maak, maar van deze films is de productiestatus minder duidelijk. Denk aan titels als Beverly Hills Cop 4, Bird Box 2, Blade Of The 47 Ronin, Bright 2 en Death Note 2.


Bekijk DEEL 1


NieuwsFilm

meest populair