Adam Sandler speelt hoofdrol in nieuwe Netflix-film van basketballer LeBron James

Adam Sandler speelt hoofdrol in nieuwe Netflix-film van basketballer LeBron James

Sandler is nog niet klaar met Netflix en ook niet met basketbal.

Adam Sandler gaat na de meer dan uitstekende Netflix-film Uncut Gems (2019) opnieuw voor Netflix aan de slag. Hij speelt de hoofdrol in Hustle, een productie van o.a. basketballer LeBron James, over een ontslagen basketbalscout die in het buitenland een getalenteerde speler ontdekt en besluit hem naar de Verenigde Staten te halen.

Het ontslag van de scout was allesbehalve rechtvaardig. Daarom neemt hij zijn talentvolle ontdekking mee naar de States, om zo te bewijzen dat ze het allebei in zich hebben om te slagen in de NBA.

Herschreven script
Een eerdere versie van het scenario van Hustle volgde een Chinese, supergetalenteerde straatbasketballer die van China naar Los Angeles afreist om te trainen voor de NBA Draft, waarna hij een ware hype wordt binnen het professionele basketbal. Deze versie van Taylor Materne is inmiddels herschreven door Will Fetters.

Hustle wordt geregisseerd door Jeremiah Zagar. De film wordt geproduceerd door de productiemaatschappij SpringHill Entertainment van LeBron James en Maverick Carter.

NieuwsFilm

meest populair