De grootste films die aankomende jaren op Netflix verschijnen [deel 1]

De grootste films die aankomende jaren op Netflix verschijnen [deel 1]

Dit jaar verschenen er weer een aantal heel grote films op Netflix.

Aankomende jaren verschijnen er net als dit en vorige jaren weer heel wat grote films op Netflix, met grote budgetten. Hieronder hebben we acht films die in de maak zijn of nog in ontwikkeling zijn om in 2022 of later te verschijnen. Hieronder deel 1 van 2 artikelen.

The Adam Project

Regie: Shawn Levy | Hoofdrollen: Zoe Saldana, Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Catherine Keener, Mark Ruffalo

Na Levy's grootse deal met Netflix komt misschien wel zijn grootste project tot nu toe. De film gaat over een man die terug in het verleden reist om hulp te krijgen van zijn 13-jarige zelf. Mogelijk nog in 2022 op Netflix.


Blonde

Regie: Andrew Dominik | Hoofdrollen: Ana de Armas, Adrien Brody, Bobby Cannavale, Julianne Nicholson

Deze film werd al in 2019 opgenomen en nog altijd wachten we op de release van de naar verluidt nogal schokkende fictieve kijk op het leven van Marilyn Monroe, die gespeeld wordt door Ana de Armas.


Chicken Run 2

Regie: Sam Fell | Hoofdrollen: onbekend

Ginger is ontsnapt uit Tweedy's boerderij en heeft voor alle kippen een vredig toevluchtsoord op het eiland gevonden. Maar terug op het vasteland wordt de hele kippensoort geconfronteerd met een nieuwe bedreiging, en Ginger en haar team besluiten om er een stokje voor te steken. Pas in 2023 op Netflix.


Code 8: Part II

Regie: Jeff Chan | Hoofdrollen: Robbie Amell, Stephen Amell, Natalie Liconti, Moe Jeudy-Lamour, Aaron Abrams

De eerste film werd gebaseerd op een door fans gefinancierde korte film. De lange film verscheen op Netflix en werd een groot succes. Nu is er een vervolg in ontwikkeling en de opnames zijn in november 2021 gestart. Part II volgt de reis van een tienermeisje dat vecht om gerechtigheid te krijgen voor haar vermoorde broer door toedoen van corrupte politieagenten. In 2022 of 2023 op Netflix.


Enola Holmes 2

Regie: Harry Bradbeer | Hoofdrollen: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Helena Bonham Carter, David Thewlis, Sharon Duncan-Brewster

Dit is nog een grote vervolgfilm voor Netflix. Het eerste deel verscheen in 2020 en was een verrassend groot succes. Over het tweede avontuur van het zusje van Sherlock Holmes is nog weinig bekend. Klein kansje dat deze in 2022 verschijnt.


Escape from Spiderhead

Regie: Joseph Kosinski | Hoofdrollen: Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, Mark Paguio, Tess Haubrich

In de nabije toekomst worstelen twee jonge veroordeelden met hun verleden in een instelling die wordt gerund door een briljante visionair die op gevangenen experimenteert met emotieveranderende drugs. In januari op Netflix.


Extraction 2

Regie: Sam Hargrave | Hoofdrollen: Chris Hemsworth

Dit is het vervolg op Extraction uit 2020 en een van de eerste grote vervolgfilms op Netflix. De opnames zijn recent gestart. Andere hoofdrolspelers zijn nog niet bekend. Eerder in 2023 op Netflix, dan 2022.


The Gray Man

Regie: Joe en Anthony Russo | Hoofdrollen: Ana de Armas, Alfre Woodard, Chris Evans, Ryan Gosling, Jessica Henwick, Regé-Jean Page

De boekenreeks van Mark Greaney zal naar verwachting een enorme aanpassing op Netflix krijgen en zal waarschijnlijk een enorme thriller-franchise voortbrengen voor Netflix die vergelijkbaar is met de grootte van de Bourne-films en James Bond. Mogelijk de grote film in het najaar van 2022.

NieuwsFilm

meest populair