Chris Hemsworth bevriest op de set van Netflix-film 'Extraction 2'

Chris Hemsworth bevriest op de set van Netflix-film 'Extraction 2'

Extraction 2 bezoekt ook een vrij winters landschap.

Eerder deze week was er dan eindelijk de bevestiging dat de productie van Netflix-film Extraction 2 bijna van start kon. Een nieuwe video laat zien dat de opnames nu daadwerkelijk van start zijn.

De Russo Brothers, die de filmreeks produceren, plaatsten op Twitter een video met daarin acteur Chris Hemsworth en regisseur Sam Hargrave. Zij kondigen in de korte video aan dat ze begonnen zijn met de opnames.

In de winter
Twee verrassende dingen aan de film worden ook al onthuld: het eerste is dat de film zich deels af gaat spelen op een bewegende trein. En het tweede dat deze zich in de sneeuw afspeelt.

In de video vertellen Hemsworth en Hargrave dat ze begonnen zijn met de opnames in Praag. Hemsworth vertelt dat hij het "heel, heel koud" heeft. En: "Ik leef nog. Hoe? Dat ga je zien als je de film bekijkt."

Het personage van Hemsworth, Tyler Rake, viel aan het einde van de eerste film nog in een rivier, en leek om het leven te komen. Maar omdat er geen lichaam gevonden werd na zijn dood, dachten fans al dat de mogelijkheid bestond dat Rake terug zou keren.

Dat blijkt dus straks inderdaad het geval. Check hieronder de video!



NieuwsFilm

meest populair