3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney Plus bevat niet alleen alle films van het huis van de muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Beauty and the Beast (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bill Condon | Cast: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, e.a.
Belle zit graag met haar neus in de boeken. Op een dag verdwijnt haar vader spoorloos. Haar onderzoek brengt haar naar een ogenschijnlijk verlaten kasteel. Daar blijkt echter het Beest te wonen. Langzaam leert Belle de ware aard van het Beest kennen. De liefde die daarna ontstaat tussen de twee zou zomaar de sleutel kunnen zijn om de vloek te verbreken die rust op het kasteel en zijn inwoners.

Goodbye Christopher Robin (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon Curtis | Cast: Domhnall Gleeson, Margot Robbie, Kelly Macdonald, e.a.
Vlak na de Eerste Wereldoorlog raakt de Engelse kinderboekenauteur A. A. Milne geïnspireerd door het speelgoed van zijn zoon Christopher Robin om een verhaal te schrijven over een beer genaamd Winnie de Poeh. De boeken slaan aan. Christopher Robin wordt meegesleept in het nieuwe leven van zijn steeds populairder wordende vader.

Pete's Dragon (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Lowery | Cast: Oakes Fegley, Robert Redford, Bryce Dallas Howard, e.a.
Pete, een tienjarig weesjongetje, woont in het bos. Niet alleen, want hij leeft daar samen met zijn grote maat Elliott, een gigantische groene draak. Hun leven komt op zijn kop te staan wanneer boswachter Grace de twee ontdekt en een jager ondertussen Elliott probeert te vangen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair