Deze 3 topfilms moet je echt een keer gezien hebben

Deze 3 topfilms moet je echt een keer gezien hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Unforgiven (1992)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Clint Eastwood, Morgan Freeman, Gene Hackman, e.a. | Te zien op: SBS9 (20:30 uur)
William Munny, een oude revolverheld die zich verbergt voor zijn verleden, laat zichzelf overhalen om toch nog een laatste klus aan te nemen. Hij wordt ingehuurd door een premiejager die wel een partner kan gebruiken bij het uitschakelen van een aantal cowboys. De keiharde sheriff Daggett is echter niet zo blij met de komst van de premiejagers naar zijn stadje.

The Shape of Water (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Sally Hawkins, Doug Jones, Michael Shannon, e.a. | Te zien op: Disney Plus (via Star)
De doofstomme Elisa leidt een saai leven als schoonmaakster in een zwaarbewaakt overheidslaboratorium waar onderzoekers experimenteren op een mysterieus onderwaterwezen. Elisa ontwikkelt al snel een band met het schepsel en besluit alles op alles te zetten om het te bevrijden. Maar dat blijkt nog een complexe, en zeer gevaarlijke opgave.

Bombshell (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jay Roach | Cast: Margot Robbie, Charlize Theron, Nicole Kidman, e.a. | Te zien op: Prime Video
Achter de schermen van de machtige, oerconservatieve nieuwszender Fox broedt een explosief schandaal. Een groep vrouwen, waaronder presentatrices Gretchen Carlson en Megyn Kelly, besluit naar buiten te treden en zenderbaas Roger Ailes aan te klagen voor seksuele intimidatie, wat resulteert in zijn ondergang.



Meer kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair