Deze scène is de coolste uit 'Spider-Man: No Way Home' volgens Tom Holland

Deze scène is de coolste uit 'Spider-Man: No Way Home' volgens Tom Holland

De acteur antwoordt weer zoals alleen hij dat kan.

We hebben nog ruim anderhalve maand te gaan totdat het midden december is, het moment waarop de Marvel-fans vooral zitten te wachten. Dan verschijnt namelijk Spider-Man: No Way Home, uiteraard weer met Tom Holland als Peter Parker a.k.a. de Amazing Spider-Man.

In gesprek met Empire ging de jonge acteur in op de aankomende film. Hem werd onder meer gevraagd naar de voor hem coolste scène in No Way Home en uiteraard kon het blad het niet laten om te vragen naar de komst van Tobey Maguire en Andrew Garfield.

Coolste scène No Way Home
"In de scène zitten vier mensen aan een tafel zitten en hebben een gesprek over hoe het is om een superheld te zijn. Het was geweldig. Laatst keken we naar het scène, mijn broer en ik, en onze monden vielen wagenwijd open," aldus Holland tegenover Empire.

In de scène zijn volgens Holland ook zijn Peter Parker, Marisa Tomei's Aunt May en Jon Favreau's Happy Hogan te zien. De vierde persoon is nog een mysterie. Zou het mogelijk Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) of misschien wel een tweede Spider-Man zijn?

Meer Spider-Mannen in No Way Home?
Op de vraag of er meerdere Spider-Mannen te zien zijn in No Way Home antwoordde Holland uiteraard ontkennend. "Ik weet het niet. Ik tast altijd in het duister. Als dat zo is, dan heeft niemand het me verteld," aldus de Spider-Man acteur.

Spider-Man: No Way Home van regisseur Jon Watts staat gepland voor 16 december.

NieuwsFilm

meest populair