Kate Upton toont haar uitdagende ondergoed aan heel Instagram

Kate Upton toont haar uitdagende ondergoed aan heel Instagram

De blondine krijgt de smaak van het poseren weer te pakken.

Wie kan zich nog die opvallende scène van Kate Upton bij het zwembad van herinneren uit de komedie The Three Stooges uit 2012 van de gebroeders Farrelly. Het was zo'n momentje waarop duidelijk wordt waarom de blondine in korte tijd zo bekend werd. En dat was niet per se om haar acteertalenten.

De in Sint Joseph, Michigan geboren Kate wist in 2011 namelijk een gewild voorkomen in de Sports Illustrated Swimsuit-edities. Ze werd zelfs uitgeroepen tot Rookie of the Year. Daarna ging het snel voor de gevormde Kate.

Ze was in allerlei reclames en ook films te zien. Naast The Three Stooges had ze aandelen in Tower Heist, The Other Woman, Wild Man en The Layover. Haar laatste toevoeging aan Hollywood was in 2019 toen haar stem te horen was in Robot Chicken.

Voor het raam op Instagram
Kate zien we de afgelopen tijd weer vaker op Instagram met opvallendere foto's van zichzelf. In 2018 kreeg ze namelijk een dochter en het lijkt erop dat het model weer denkt aan werken. "Cozy season is here! I'm feelin' extra comfy (and sexy!)," aldus Kate bij de gesponsorde foto.


Zien hoe de 29 jarige Kate Upton eruit ziet in haar ondergoed? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair