Wie is sterker: de Eternals of Captain Marvel?

Wie is sterker: de Eternals of Captain Marvel?

Een producent laat weten hoe en wat.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Wie is nou eigenlijk sterker? Captain Marvel of toch de Eternals? Precies op die vraag ging Marvel-producent Nate Moore in tijdens een recent interview met Screen Rant over de film Eternals.

Sinds superhelden zo'n grote rol hebben in Hollywood, lijken ze alsmaar machtiger te worden. Captain Marvel bleek zo sterk te zijn dat ze zelfs even weg gemoffeld werd om te voorkomen dat ze in haar eentje Thanos kon verslaan. Omdat zij zo sterk is, is het natuurlijk de vraag of een nieuwe held sterker is dan haar.

Sterker dan Captain Marvel?
Producent Moore werd door Screen Rant gevraagd of Thena het op zou kunnen nemen tegen Captain Marvel.

"Als Captain Marvel binair gaat, wordt het zwaar. Maar het zou zijn alsof Captain America, die volgens mij de beste fysieke vechter is, grote kosmische wapens zou hebben. Dan zou zij een probleem hebben. Maar tegelijk is het echt zo dat als Captain Marvel binair gaat, het zwaar wordt," begon Moore.

"Maar goed, ze zijn sterker dan mensen. Ik denk dat onze helden als Hawkeye en Black Widow geen probleem zouden hebben. We wilden niet dat zij te godachtig zouden zijn, want dan kan je minder met hen meeleven. En ik denk dat ze dat wel goed gedaan hebben met Thor. We hebben intern niet echt een rangschikking, iedereen bevindt zich in zijn of haar eigen deel. Mochten hun paden kruisen, zou dit interessant zijn om te onderzoeken."

NieuwsFilm

meest populair