Nieuwe film M. Night Shyamalan (Old, Split) krijgt titel en releasedatum

Nieuwe film M. Night Shyamalan (Old, Split) krijgt titel en releasedatum

Shyamalan denkt er niet aan om pauze te nemen na de recente release van Old.

In 2019 kondigde Universal aan dat ze de volgende twee thrillers van M. Night Shyamalan zouden distribueren. De eerste bleek uiteindelijk het recent verschenen Old (die eigenlijk al in februari dit jaar had moeten verschijnen), en de tweede zou in op 17 februari 2023 moeten verschijnen.

Over dat laatste project hebben we nu meer nieuws. De nieuwe film van Shyamalan zal nu verschijnen op 3 februari 2023, ofwel twee weken eerder dan gepland. Daarbij is ook de titel van Shyamalans volgende thriller onthuld: Knock at the Cabin.

Shyamalan bracht het nieuws naar buiten via de volgende tweet:



Zoals altijd het geval is bij een van Shyamalans films, wordt ook de plot van Knock at the Cabin geheimgehouden. De titel klinkt in elk geval erg intrigerend en lijkt erop te wijzen dat de gebeurtenissen in de film beginnen met een klop op de deur van een (afgelegen?) huisje.

Script in goede vorm
Een paar maanden geleden liet Shyamalan al weten dat hij aan de derde versie van het script was begonnen en het 'zeer strak' was met minder dan 100 pagina's.

A couple months ago, Shyamalan said he was on the third draft of the script and it was "super tight", under 100 pages. De aangepaste releasedatum zou overigens te maken hebben met de concurrentie van Marvel-productie Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

NieuwsFilm

meest populair