Verwoestende 'Eternals'-commercial van regisseurs 'Avengers: Endgame'

Verwoestende 'Eternals'-commercial van regisseurs 'Avengers: Endgame'

Opvallende commercial van Lexus toont Kumail Nanjiani's Kingo.

Over een maand kun je naar de bioscoop voor het volgende deel in het Marvel Cinematic Universe. Op 3 november verschijnt namelijk Eternals op het witte doek en daarin gaan we een groot aantal nieuwe helden en schurken ontmoeten.

Eén van de helden heeft nu een hoofdrol in een uitgebreide commercial van het automerk Lexus. We zien Kumail Nanjiani als zijn personage Kingo in de ruim twee minuten durende reclameboodschap geregisseerd door Anthony en Joe Russo, bekend van onder meer Avengers: Endgame uit 2019.

Verwoestende commercial Lexus
In onderstaande commercial zie je hoe de superheld op zoek gaat naar een parkeerplaats voor zijn nieuwe auto, een Lexus IS 500 F SPORT Performance met 472 PK uit de V8 motor. Waarom? Hij moet deelnemen aan een gevecht tussen zijn vriendjes en wat schurken.

"We zijn verheugd om samen te werken met Lexus om kijkers een vroege blik te geven op een van onze nieuwe helden, Kumail Nanjiani's Kingo. De creatieve campagne van Lexus is passend episch en levert dezelfde combinatie van actie, spektakel en humor als onze fans zullen zien in de film," zei Mindy Hamilton van Global Partnership Marketing bij Marvel Studios in een verklaring.

Check hieronder de video Parking Spot. Ga jij begin november naar de bioscoop voor Eternals?



NieuwsFilm

meest populair