Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Instinct (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Halina Reijn | Cast: Carice van Houten, Marwan Kenzari, Ariane Schluter, e.a. | Te zien op: Ziggo Movies & Series
De ervaren psychologe Nicoline heeft een nieuwe baan gevonden bij een tbs-kliniek. Daar wordt ze verantwoordelijk voor de behandeling van zedendelinquent Idris. Hij staat op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan, maar Nicoline vertrouwt hem voor geen meter. Ze raakt daardoor steeds verder verstrikt in het machtsspel wat vervolgens tussen hen twee ontstaat.

Jojo Rabbit (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Taika Waititi | Cast: Roman Griffin Davis, Taika Waititi, Scarlett Johansson, e.a. | Te zien op: Prime Video
De tienjarige Jojo is een buitenbeentje. Hij wordt opgevoed door zijn alleenstaande moeder Rosie en is lid van de Hitlerjugend. Zijn enige bondgenoot is zijn idiote en denkbeeldige vriend Adolf Hitler. Wanneer hij ontdekt dat zijn moeder het Joodse meisje Elsa verborgen op zolder houdt, wordt zijn naïeve nationalisme steeds meer op de proef gesteld.

Paddington 2 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul King | Cast: Ben Whishaw, Hugh Grant, Hugh Bonneville, e.a. | Te zien op: Netflix
Paddington hoopt zijn tante Lucy een mooi verjaardagscadeau te kunnen schenken: een pop-upboek van Londen. Maar wanneer dat boek wordt gestolen door meestervermommer Phoenix Buchanan, krijgt Paddington de schuld en belandt hij in de gevangenis. Samen met de familie Brown probeert de beer zijn onschuld te bewijzen en Buchanan te ontmaskeren.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair