Dit is veranderd aan 'No Time to Die' door Phoebe Waller-Bridge

Dit is veranderd aan 'No Time to Die' door Phoebe Waller-Bridge

Ze moest vooral humor toevoegen.

Phoebe Waller-Bridge werd door Daniel Craig aan boord van No Time to Die gehaald, om het script op te helpen poetsen. Haar taak zou vooral het toevoegen van humor en lichtheid zijn geweest.

Maar we hebben voornamelijk geruchten gehoord over de bijdragen van Waller-Bridge. Nu is er gelukkig regisseur Cary Fukunaga die een en ander te vertellen heeft.

Welke bijdrage?
Fukunaga vertelde tijdens een interview met Entertainment Weekly het volgende over de bijdragen van Waller-Bridge:

"Er lag geen scenario toen ik mij bij de productie voegde. Het was echt een volledig leeg whiteboard, we konden opnieuw beginnen. Barbara en Michael hadden wat zaken die ze in het verhaal wilden hebben, personages waar ze enthousiast van werden, maar niet wisten welke rol zij moesten krijgen in het verhaal," begon Fukunaga.

Dat werd door hem en de scenaristen uitgewerkt. "En toen hebben we Phoebe binnengehaald, ergens rond maart, toen we begonnen met de opnames."

Zij voegde vooral beter dialoog toe. "Het dialoog is vaak het laatste wat je doet, het meest cosmetische. Maar goed dialoog helpt een scène enorm te verbeteren, tilt hem vaak naar een ander niveau. En dus hadden we het over uiteenlopende personages, en hoe we beter dialoog toe konden voegen, en dat was echt leuk."

NieuwsFilm

meest populair