Marvel Studios werkt aan een live-action Marvel-zombies film!?

Marvel Studios werkt aan een live-action Marvel-zombies film!?

Mark Millar helpt een interessant verhaal de wereld in.

Vorige week was er een nieuwe aflevering van What If...? te zien. Die introduceerde ons in de Marvel Cinematic Universe-variant van de Marvel Zombies. Hun bedenker, Mark Millar, hint er nu naar dat er live-action plannen zijn voor de ondode helden.

Robert Kirkman kwam als eerste met een Marvel Zombies-comic. Maar het waren Sean Phillips, Mark Millar en Greg Land die uiteindelijk de ondode helden echt lieten debuteren op de pagina's van Ultimate Fantastic Four.

Live-action project
Een nieuwsbrief die Millar recent aan zijn fans stuurde, lijkt erop te hinten dat er een live-action project in de franchise mogelijk is.

Hij stelde in de nieuwsbrief dat "(als mijn bronnen gelijk hebben) er een klein live-action Marvel Zombies-project aan zit te komen. Maar dat heb je niet van mij".

Daarmee is natuurlijk niets definitief.

Maar gezien de geschiedenis van Mark Millar met de personages en het feit dat hij Hollywood-contactpersonen heeft, zou het ergens niet heel gek zijn dat hij gelijk heeft.

Dat Marvel Studios diep in het multiversum gedoken is, laat ook duidelijk zien dat veel mogelijk is. Kortom: we gaan het zien!

NieuwsFilm

meest populair