Marvel-film 'Eternals' stelt zijn team aan je voor op nieuwe beelden

Marvel-film 'Eternals' stelt zijn team aan je voor op nieuwe beelden

De Eternals zijn onthuld!

Total Film Magazine heeft maar liefst vijf covers onthuld. Die laten de cast van Eternals zien. We krijgen daarmee weer een nieuwe blik op het krachtige nieuwe superheldenteam van het Marvel Cinematic Universe.

De laatste trailer voor Eternals is al vertoont. Maar nu Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in de bioscoop te zien is én we zeker weten dat de film exclusief in de bioscoop debuteert, wordt de marketing opgevoerd.

Nieuwe covers
De covers laten het volledige team zien. Het gaat om covers waarop je enkele van de leden samen ziet, en een speciale cover voor abonnees op Total Film, die het complete team verzamelt.

In elk geval zie je op de covers Sersi, Ikaris, Gilgamesh, Thena, Ajak, Sprite, Phastos, Kingo, Makkari en Druig. Hieronder kan je ze bekijken:



De Eternals zijn een heel nieuwe superheldengroep, maar tegelijk een die al jaren op Aarde leven. Sterker nog: ze zijn er al meer dan zevenduizend jaar en hebben de mensheid gaandeweg geholpen. Maar ingegrepen hebben ze zelden, want van hun scheppers, de Celestials, mocht dat niet.

Na de Snap van Hulk, vindt een gebeurtenis genaamd de Emergence plaats en die dwingt de groep naar buiten te treden.

NieuwsFilm

meest populair