Marvel-film 'Eternals' krijgt een andere plek in de MCU-tijdlijn dan we gedacht hadden

Marvel-film 'Eternals' krijgt een andere plek in de MCU-tijdlijn dan we gedacht hadden

De film speelt zich eerder af dan we dachten.

Marvel heeft onthult waar Eternals zich afspeelt in het Marvel Cinematic Universe. En dat blijkt niet helemaal in het 'heden' van de tijdlijn te zijn. In plaats daarvan speelt de film zich ongeveer tegelijk met Spider-Man: Far From Home af.

Deze nieuwste Marvel-film introduceert een groep oeroude aliens in het MCU. Het zijn machtige wezens die al duizenden jaren op Aarde zijn. De trailers hebben al uitgelegd waarom ze dan niet mee hebben geholpen in de strijd tegen Thanos. Maar er bleef nog een vraag staan.

Waar in de tijdlijn?
Dat is natuurlijk waar in de tijdlijn van het Marvel Cinematic Universe de film zich afspeelt. De laatste trailer leek ernaar te hinten dat de film zich direct na Avengers: Endgame afspeelt.

Dat de Hulk de Infinity Gauntlet gebruikt had, leidde blijkbaar tot een flits van kosmische energie die de Emergence veroorzaakte.

In een interview met Empire Magazine vertelt producent Nate Moore waar de film zich precies afspeelt. Dat blijkt rond "dezelfde tijd te zijn als Spider-man: Far From Home. Een tijd waarin de wereld herstelt van de aanval van Thanos en de terugkeer van de halve wereldbevolking."

Avengers: Endgame speelt zich af in oktober 2023 en Spider-Man: Far From Home enkele maanden later in de zomer van 2024.

NieuwsFilm

meest populair