Trailer voor 'Star Wars: Terrifying Tales' van Disney+

Trailer voor 'Star Wars: Terrifying Tales' van Disney+

Griezelige verhalen uit het Star Wars-universum.

Op 1 oktober verschijnt op Disney+ weer eens een nieuwe Star Wars-avontuur. Dit keer is het LEGO dat met een nieuwe verhaal komt in een korte animatiefilm. De titel is LEGO Star Wars Terrifying Tales, of LEGO Star Wars Griezelige Verhalen in het Nederlands.

"Ben jij bang van Darth?" valt er op YouTube bij de trailer te lezen. De titel verraadt al dat we meerdere - drie in totaal - korte verhalen te zien krijgen die goed passen bij de Halloweenmaand.

Eerste trailer LEGO Star Wars Terrifying Tales
LEGO Star Wars Griezelige Verhalen is geschreven door David Shayne en geregisseerd door Ken Cunningham. Stemmen komen van onder meer Jake Green als Poe Dameron, Raphael Alejandro als decaan, Dana Snyder als Graballa de Hutt, Tony Hale als Vanee, Christian Slater als Ren, Trevor Devall als keizer Palpatine, Mary Elizabeth McGlynn als NI-L8 en Matt Sloan als Darth Vader.

Er zal ongetwijfeld ook een Nederlands gesproken versie verschijnen op Disney+. We zien in de onderstaande trailer onder meer dat Poe Dameron en BB-8 vastzitten in Mustafar, met Graballa the Hutt en Darth Vaders trouwe dienaar Vaneé.


LEGO Star Wars Griezelige Verhalen: vanaf 1 oktober
LEGO Star Wars Griezelige Verhalen stream je vanaf 1 oktober op Disney+. Hieronder het bijhorende Nederlandse affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair