'Guardians of the Galaxy Vol. 3' brengt je het einde van de 'A-Holes'

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' brengt je het einde van de 'A-Holes'

Derde film wordt laatste volgens Dave Bautista.

Oorspronkelijk stond Guardians of the Galaxy Vol. 3 gepland voor mei 2020, maar na gedoe rond regisseur James Gunn komt de film nu pas in 2023 uit. Volgens Dave Bautista zal de film het verhaal van de "A-Holes" afronden.

"Weet je, het lijkt een patroon voor Drax te zijn dat hij altijd in elkaar geslagen wordt, wat zijn doel ook is," aldus de lachende Bautista in gesprek met ComicBook.com. "Geen enkele superheld is ooit zo hard in elkaar geslagen als Drax!"

Laatste hoofdstuk voor Drax
"Het is onze derde film. We gaan het afronden," zegt Bautista. "Het was een geweldige reis met een paar hobbels. Dus ik kijk hier naar uit, met de cast en natuurlijk de regisseur, James Gunn. Ze zijn als familie voor mij," aldus Bautista.

"Dit is een beetje waar mijn reis is begonnen," vervolgt de acteur. "De cirkel is rond en ik kijk ernaar uit om het af te ronden. En het is een bitterzoet... Ik bedoel, ik doe Guardians sinds 2013. En als deze uitkomt dan zal het 2023 zijn, dus het zal een 10 jaar durende reis zijn."

Guardians of the Galaxy Vol. 3 staat gepland voor 5 mei 2023. Veel van de Guardians zien we daarvoor nog in Thor: Love and Thunder en The Guardians of the Galaxy Holiday Special.

NieuwsFilm

meest populair