Ineens hebben fans hoop dat Keanu Reeves in een Marvel-film speelt

Ineens hebben fans hoop dat Keanu Reeves in een Marvel-film speelt

Keanu Reeves zou gecast worden.

In een intussen verwijderde tweet die door Marvel UK online gezet is, werd Keanu Reeves met zijn verjaardag gefeliciteerd. Een keuze die tot zoveel speculatie leidde, dat de tweet mogelijk alleen al daarom offline is gehaald.

Fans van het Marvel Cinematic Universe hopen al tijden dat Keanu Reeves ook eens te zien zal zijn in de franchise. Een hoop die tot nu toe niet is uitgekomen, al weet Marvel Studios steeds meer A-Listers te strikken. Het is lijkt zo bezien een kwestie van tijd tot de acteur gecast wordt.

Een felicitatie
Voor de 24 films die inmiddels verschenen zijn heeft Marvel Studios heel wat sterren weten te strikken. Marvel-baas Kevin Feige zei zelfs eens dat bij bijna elke MCU-film gesproken wordt met Reeves, maar dat men wacht op de perfecte rol.

Toen het officiële Britse Twitter-account van Marvel Studios Reeves een fijne 57ste verjaardag wenste, leidde dat onherroepelijk tot speculatie. Het gevoel onder fans was meteen dat Reeves wellicht onder voorwaarden akkoord was gegaan met een rol in de franchise.

Vooral interessant was voor fans dat de tweet vervolgens verwijderd werd. Ook al gebeurde dat vermoedelijk vooral omdat het bericht voor zoveel onbedoelde opwinding zorgde. Hieronder het bericht:



NieuwsFilm

meest populair