Gerucht: Mobius en Sylvie uit Marvel-serie 'Loki' ook te zien in 'Doctor Strange 2'

Gerucht: Mobius en Sylvie uit Marvel-serie 'Loki' ook te zien in 'Doctor Strange 2'

Doctor Strange lijkt echt een hoop Marvel-figuren te gaan ontmoeten.

In de Marvel-serie Loki werd het Multiversum geopend. De gevolgen hiervan zullen zichtbaar zijn in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Volgens een nieuw gerucht zullen enkele personages uit Loki ook een bijrol hebben in die film.

Allereerst de god van het onheil, Loki, zelf. De geruchten dat Tom Hiddleston terugkeert, gaan al een tijdje rond en zijn naam werd zelfs genoemd in een van de bekendere filmindustriebladen.

Nu hebben makers van de podcast The DisInsider Show nog twee specifieke personages genoemd uit de serie Loki die zomaar eens een cameo zouden kunnen hebben in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Het gaat om Time Variance Authority-agent Mobius (Owen Wilson) en Loki-variant Sylvie (Sophia Di Martino). Die laatste is natuurlijk min of meer persoonlijk verantwoordelijk voor het openen van het Multiversum.

Hoewel de aanwezigheid van deze personages niet vreemd zou zijn, moeten we dit gerucht, gezien de bron, maar gewoon met een korreltje zout nemen. Daarnaast gaan er zoveel geruchten over mogelijke cameo's rond dat het ondertussen lijkt dat er nauwelijks meer ruimte over is voor de titelheld zelf.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness wordt geregisseerd door niemand minder dan Hollywoodveteraan Sam Raimi (Spider-Man, The Evil Dead) en moet volgend jaar mei in de bioscopen verschijnen. Het script is geschreven door Michael Waldron, die tevens de hoofdschrijver van Loki was.

NieuwsFilm

meest populair