Hele duistere halfgod in de trailer van 'Demigod'

Hele duistere halfgod in de trailer van 'Demigod'

Demigod ziet er heel tof uit.

De Keltische godheid Cernunnos is de inspiratiebron voor een heel nieuwe horrorfilm van schrijver en regisseur Miles Doleac. In zijn film spelen Rachel Nichols, Jeremy London en Elena Sanchez de hoofdrollen.

Vandaag heeft Gravitas Ventures, dat achter de film zit, de eerste trailer vrijgegeven. En die ziet er behoorlijk indrukwekkend uit.

Demigod
Na de dood van haar grootvader, vertrekken Robin en haar echtgenoot Leo richting haar geboorteplaats in het Duitse Zwarte Woud. Maar daar komen ze erachter dat er een duister geheim op hen ligt te wachten.

In het afgelegen jachthutje van haar grootvader, realiseert Robin zich dat het nalatenschap dat voor haar is achtergelaten, veel meer macaber is dan ze had durven denken.

In de trailer wijst Robin de legendes vooral af als verhalen die verteld worden nadat je teveel whisky gedronken hebt. Maar de boel neemt snel een gevaarlijke wending als Robin en Leo geconfronteerd worden door druïden die een gehoornde godheid lijken op te roepen.

Cernunnos wordt omschreven als een god met een groot gewei. Hij wordt aanbeden als de heer van wilde dingen, de natuur, jagen en vruchtbaarheid. Hieronder kan je de trailer bekijken:



NieuwsFilm

meest populair