's Werelds grootste moordhaai in trailer 'Megalodon Rising'

's Werelds grootste moordhaai in trailer 'Megalodon Rising'

Nee, dit is niet het vervolg op The Meg.

Het blijft toch bijzonder dat er zoveel films met moordende haaien verschijnen. Soms zijn het grote blockbusters voor in de bioscoop, maar al te vaak zijn het kleinere titels met matige visuele effecten en vaak nog minder acteerwerk.

Tot die laatste categorie behoort Megalodon Rising van de bekende productiemaatschappij The Asylum. Deze club maakt al jaren allerlei matige producties die klaarblijkelijk nog altijd voldoende publiek weten te bereiken.

Trailer voo Megalodon Rising
Nu komt The Asylum dus met Megalodon Rising met in de hoofdrol Tom Sizemore ((Saving Private Ryan, Natural Born Killers). Maar er zijn ook rollen voor onder meer O'Shay Neal (The Cypher, Wake Up) en Wynter Eddins (Motel California, Revenge of the Flower Gang).



In de film van regisseur Brian Nowak en schrijver Andrea Ruth zien we hoe het leger het met veel geschut en weinig kansen opneemt tegen een megalodon waarvan niemand had gedacht dat deze nog zou leven.

Megalodon Rising gaat vandaag - ongetwijfeld heel beperkt - in de Amerikaanse bioscopen in première. Hieronder het bijhorende affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair