'Spider-Man: No Way Home' krijgt dan eindelijk een verhaalomschrijving

'Spider-Man: No Way Home' krijgt dan eindelijk een verhaalomschrijving

Sony Pictures en Marvel Studios onthullen de synopsis voor Spider-Man: No Way Home.

Deze week was dan eindelijk de eerste trailer van Spider-Man: No Way Home te zien. De trailer bood heel wat informatie over het verhaal van de nieuwe film, met opvallende terugkerende helden en schurken.

Alsof de trailer niet genoeg was, kwam Sony Pictures Entertainment ook met een eerste officiële synopsis voor de film. Zo weten we waar Peter Parker, a.k.a. Spider-Man mee te maken krijgt in deze film.

De officiële synopsis
De synopsis luidt als volgt:

"Voor het eerst in de cinematische geschiedenis van Spider-Man, is onze vriendelijke held uit de buurt ontmaskert en kan hij niet langer zijn normale leven scheiden van het gevaarlijke leven van een superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, komt er nog veel meer op het spel te staan, waarbij hij moet ontdekken wat het nou echt betekent om Spider-Man te zijn."

We weten al iets van de gevaren waar Peter Parker mee te maken krijgt. Zo zullen schurken uit het multiversum verschijnen. Naar verluidt zelfs meer dan de drie waarvan we zeker weten dat ze te zien zijn: Doc Ock, Electro en Green Goblin.

In december in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair