Prime Video voegde deze 6 films nieuw toe afgelopen week

Prime Video voegde deze 6 films nieuw toe afgelopen week

Het was een prima week!

Vandaag zetten we de films op een rij die nieuw verschenen zijn op Amazon Prime Video. Het was een prima weekje voor de streamingdienst, dus laten we er meteen in duiken!

Batman: Soul of the Dragon (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Liu | Cast: David Giuntoli, Mark Dacascos, Kelly Hu, Michael Jai White
batman: Soul of the Dragon speelt zich af in de jaren zeventig. Een vermiste leraar in de martial arts is het onderwerp van een queeste van zijn toegewijde, briljante studenten, waar Batman zich ook onder bevindt.

The Cleansing Hour (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien LeVeck | Cast: Ryan Guzman, Kyle Gallner, Alix Angelis, Chris Lew Kum Hoi
De predikant Max leidt samen met zijn beste vriend Drew een succesvolle webshow waar ze live duiveluitdrijvingen uitvoeren die in werkelijkheid in scène gezet zijn. Op een dag besluiten ze Drews verloofde Lane als onderwerp te nemen om haar zogenaamd van haar demonische bezetenheid te genezen. Helaas beslist net dan een echte demon tevoorschijn te komen.

Funhouse (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason William Lee | Cast: Valter Skarsgård, Khamisa Wilsher, Christopher Gerard, Karolina Benefield
Zeven tweederangs beroemdheden uit verschillende plaatsen worden uitgenodigd voor een online realityshow in de stijl van Big Brother. Ze moeten strijden om de hoofdprijs van 5 miljoen dollar. Eerst hebben de deelnemers het gezellig, maar als een van hen plots vermoord wordt verdwijnt de feestvreugde als sneeuw voor de zon.

Ghosts of War (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Eric Bress | Cast: Brenton Thwaites, Theo Rossi, Kyle Gallner, Skylar Astin
Aan het eind van de Tweede Wereldoorlog krijgen vijf Amerikaanse soldaten de opdracht om een Frans chateau te beschermen tegen nazibezetting. Maar binnen ontdekken zij een bovennatuurlijke vijand, vele malen angstaanjagender dan elk gevaar op het slagveld...

Extracurricular (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ray Xue | Cast: Keenan Tracey, Brittany Raymond, Spencer Macpherson, Brittany Teo
Tieners Miriam, Derek, Ian en Jenny zijn modelstudenten. Ze rijgen de tienen aan elkaar, munten uit in sport, spelen in de schoolband en, wanneer ze een gaatje vinden in hun drukke schoolagenda, plannen ze met volle toewijding perfecte moorden. Die ze zonder een greintje schuldgevoel uitvoeren ...

The Green Knight (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Lowery | Cast: Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sarita Choudhury
The Green Knight is een epische fantasy-avonturenfilm die gebaseerd is op de tijdloze legende van koning Arthur. In de film zien we hoe Sir Gawain (Patel), Arthurs roekeloze neef, op avontuur gaat om de mysterieuze Green Knight, een gigantische tegenstander met groene huid, tegen te gaan. Tijdens zijn reis krijgt Gawain te maken met geesten, reuzen, dieven en andere gevaarlijke figuren.

NieuwsFilm

meest populair