Wie is Kro, de grote schurk van Marvel-film 'Eternals'?

Wie is Kro, de grote schurk van Marvel-film 'Eternals'?

Kro is de grote slechterik, maar wie is hij?

De laatste trailer voor Eternals bood fans een eerste blik op de schurk van de film: Kro. Hoewel we weinig weten over de groep helden en de algemene mythologie van de Eternals, is zo mogelijk nog minder bekend over Kro. Vandaag vertellen we je wat we in elk geval over hem weten.

Kro is de leider van de Deviants, en de kracht die oorlog wil voeren tegen de andere creaties van de Celestials. Want net als de Eternals, zijn ook de Deviants geschapen door de Celestials. Kro is ook meer dan 20.000 jaar oud, waarmee hij meer dan genoeg tijd heeft gehad om manieren te zoeken om de Eternals te verslaan.

Wie is Kro dan?
Kro is lang verbonden geweest met de menselijke geschiedenis, waarmee hij een soort godheid geworden is in de menselijke mythologieën. Zo zou hij Pluto of zelfs de Duivel zijn geweest, ook vanwege zijn fysieke verschijnen.

In de comics heeft Kro opmerkelijk genoeg zelfs te maken gehad met Thena, en werkten ze zelfs even samen. Die relatie is in de trailer wat grover, want Kro trekt het personage van Angelina Jolie naar zich toe met zijn tentakels.

De twee hebben zelfs even een kort gesprek over de reden waarom de Eternals het opnemen voor de mensheid. Beiden lijken ook nauwelijks te verwoesten, waarmee de gevechten tussen de Eternals en de Deviants goed zouden kunnen leiden tot massale verwoestingen.

NieuwsFilm

meest populair