3 absolute film-toppers op Disney Plus die je gezien moet hebben

3 absolute film-toppers op Disney Plus die je gezien moet hebben

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ is een magische plek voor elke liefhebber van het huis van de muis. FilmTotaal heeft het aanbod van deze streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Isle of Dogs (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: Bryan Cranston, Edward Norton, Jeff Goldblum, e.a.
Burgemeester Kobayashi van de Japanse metropool Megasaki besluit alle honden te verbannen naar een enorme vuilnisbelt. Ook Atari, het twaalfjarige neefje van Kobayashi, verliest zo zijn hond Spots. Hij onderneemt een reis om hem terug te vinden. Ondertussen bereiden de honden een opstand voor.

Chronicle (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Trank | Cast: Dane DeHaan, Michael B. Jordan, Alex Russell, e.a.
Andrew, Steve en Matt, drie tienerjongens die elkaar kennen van school, doen na een feestje een bizarre ontdekking waardoor ze plotseling over telekinetische krachten beschikken. Wanneer de vrienden hun nieuwe vaardigheden echter beginnen te misbruiken, loopt de situatie al snel uit de hand.

Nomadland (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chloé Zhao | Cast: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May, e.a.
Fern besluit na een flink aantal tegenslagen haar leven over een totaal andere boeg te gooien. Ze bouwt haar bestelbusje om en trekt als moderne nomade de wijde wereld in. Onderweg maakt ze kennis met de veerkracht en vindingrijkheid van andere nomaden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair