3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Greenland (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ric Roman Waugh | Cast: Gerard Butler, Morena Baccarin, Scott Glenn, e.a.
Wanneer een enorme meteoriet richting de aarde raast, heeft bouwondernemer John Garrity vier dagen de tijd om zichzelf en zijn gezin in veiligheid te brengen. Daarvoor moet hij bij een geheime militaire bunker in Groenland zien te komen, maar dat is te midden van alle chaos een hele uitdaging.

Dolittle (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Gaghan | Cast: Robert Downey Jr., Michael Sheen, Antonio Banderas, e.a.
Dierendokter John Dolittle heeft een bijzondere gave: hij kan praten met dieren. Sinds de dood van zijn vrouw, leeft hij een teruggetrokken bestaan op zijn landgoed. Dolittle moet echter noodgedwongen weer op avontuur wanneer koningin Victoria ernstig ziek wordt. Samen met zijn exotische dieren gaat hij op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland.

Sonic (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a.
De supersnelle blauwe egel Sonic moet noodgedwongen zijn thuiswereld ontvluchten en belandt op de aarde. Hij wordt opgevangen door de vriendelijke politieagent Tom en zijn vriendin Maddie. Maar dan verschijnt de levensgevaarlijke Dr. Robotnik ten tonele en moet hij opnieuw op de vlucht.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon

NieuwsFilm

meest populair