Na de held lijkt nu ook de schurk van Marvels 'Moon Knight' gelekt te zijn

Na de held lijkt nu ook de schurk van Marvels 'Moon Knight' gelekt te zijn

Is dat Midnight Man op de set van Moon Knight?

Een setvideo van Moon Knight laat een mysterieuze figuur zien die door de lucht springt. Het verhaal gaat dat dit de grote slechterik van de film is, Midnight Man.

Marvel Studios kondigde de schurk nog niet officieel aan. We weten natuurlijk dat Oscar Isaac straks te zien is als Marc Spector, a.k.a. Moon Knight. En recent kwamen mensen erachter dat Gaspard Ulliel in de serie speelt. Hij zou een van de schurken spelen, namelijk Midnight Man.

Nieuwe setvideo
De opnames van Moon Knight vinden al een paar maanden plaats. Tot nu toe lekte weinig substantieels, maar ineens lijken er dingen uit te lekken van groot belang.

Zo kregen we al twee beelden te zien die onze eerste blik op de titelheld lijken te zijn. En vandaag is er een video gelekt die ook een deel van de opnames lijkt te tonen.

Het gaat om een moment op de set waarop een gemaskerde figuur door de lucht springt. Het is duidelijk iemand met superkrachten, maar wie het is, weten we niet helemaal zeker. Het gerucht gaat dat we hieronder Midnight Man door de lucht zien springen.

De serie Moon Knight moet volgend jaar op Disney+ streamen.



NieuwsFilm

meest populair