De eerste wel heel bizarre beelden van 'Moon Knight' zijn gelekt en onthullen een heel unieke Marvel-held

De eerste wel heel bizarre beelden van 'Moon Knight' zijn gelekt en onthullen een heel unieke Marvel-held

Marvel Studios kiest voor een heel comic-accurate look.

Moon Knight is een behoorlijk ambitieuze serie van Marvel Studios, die gemaakt wordt voor streamingdienst Disney+. Dat is dan straks de introductie van de held Marc Spector, gespeeld door acteur Oscar Isaac.

Vervolgens zal Marc Spector een grote rol hebben in de toekomst van de franchise, als een van de nieuwe grote helden van Marvel Studios. Tot nu toe zagen we vanaf de set nog maar een paar foto's voorbijkomen, maar is er wat groters gelekt: het kostuum van het personage.

Het kostuum
Op Twitter zijn een aantal beelden te zien die het kostuum van Moon Knight lijken te onthullen. Het eerste beeld is vrij donker, het tweede is wat beter belicht en schijnt uit een trailer te komen.

Omdat het geen officiële foto's zijn, linken we naar ze door.

Check hier de eerste foto op Twitter.
Check hier de tweede foto op Twitter.

Daarnaast is er ook nog concept art uitgelekt.

Bekijk de concept art hier op Twitter.

Moon Knight maakte in 1975 zijn debuut in de comics en was ooit marinier voor het Amerikaanse leger, om vervolgens als huurling aan de slag te gaan. Hij werd tijdens een missie in Egypte voor dood achtergelaten door ene Raoul Bushman. Daar vond een groep Egyptenaren hem, waar ze hem tot leven lieten te wekken door de maangod Khonshu.

NieuwsFilm

meest populair