James Gunn wil échte solofilm over 'Harley Quinn' maken

James Gunn wil échte solofilm over 'Harley Quinn' maken

Krijgen we dan eindelijk een film die echt alleen maar over Harley Quinn gaat?

The Suicide Squad-regisseur James Gunn heeft laten weten dat hij maar wat graag een solofilm over Harley Quinn zou willen maken.

Het personage maakte haar eerste opwachting in 1992 in Batman: The Animated Series en was toen de vrouwelijke handlanger en minnares van de Joker. Na de ontzettend positieve reactie op deze versie van het personage werd het personage zo populair dat ze door DC Comics-baas Jim Lee werd omschreven als de vierde pilaar van DC, naast Superman, Batman en Wonder Woman.

In 2016 werd Harley Quinn voor het eerst in live-action vorm uitgebeeld door Margot Robbie in de eerste Suicide Squad. Die film werd neergesabeld, maar Robbie's rol werd alom geprezen. Dat leidde dan ook tot de film Birds of Prey, waarin ze opnieuw door andere personages werd bijgestaan.

Grote plannen voor Harley?
Nu Gunn de regie in handen heeft van The Suicide Squad, waarin Harley Quinn ook van de partij is, werd hem de logische vraag gesteld of hij ook een film over enkel Harley zou willen maken. Gunn zei hierop het volgende:

"Absoluut zou ik dat willen. Ja dus."

Gunn liet eerder al weten helemaal gek te zijn van de manier waarop Robbie de rol van Harley speelt. Ook liet hij al eens weten dat hij de toekomst van het personage in het DCEU al eens heeft besproken met de actrice. Wie weet waar dit alles toe zal leiden!

NieuwsFilm

meest populair