3 dikke aanraders die nu gewoon op Amazon Prime Video staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Amazon Prime Video staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van deze streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Doctor Sleep (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Flanagan | Cast: Ewan McGregor, Kyliegh Curran, Rebecca Ferguson, e.a.
Dan Torrance, inmiddels volwassen, wordt nog altijd achtervolgd door nachtmerries aan zijn jeugd. Om deze te onderdrukken, grijpt hij iets te vaak naar de alcohol. Wanneer Abra, een meisje met dezelfde paranormale krachten als hij, in een noodsituatie belandt, beluit hij in actie te komen. Een bende rondtrekkende stoom-eters blijkt het op haar te hebben gemunt.


Nog meer kijktips nodig?



The Croods (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Sanders en Kirk De Micco | Cast: Nicholas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, e.a.
Holbewoner Grug is een overbezorgde vader die zijn gezin zoveel mogelijk opsluit in een grot. Maar wanneer deze na een reeks aardbevingen instort, moeten Grug en zijn gezin de wijde wereld intrekken om op zoek te gaan naar een nieuw thuis. Zo maken ze kennis met een heel nieuwe wereld met allerlei nieuwe wezens.

Tenet (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: John David Washington, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, e.a.
Een Amerikaans geheim agent wordt belast met het voorkomen van een nieuwe wereldoorlog. Samen met Neil, een andere topagent, moet hij daarvoor achter een Russische wapenhandelaar aan. De twee maken, bewapend met een belangrijk sleutelwoord, een reis door een schemerwereld van internationale spionage die zich afspeelt buiten de bestaande tijdstromen.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair