'Doctor Strange 2' moet rotzooi uit 'Loki' gaan opruimen

'Doctor Strange 2' moet rotzooi uit 'Loki' gaan opruimen

Duidelijk een connectie tussen beide aankomende MCU-hoofdstukken.

Over een aantal dagen start op Disney+ de serie Loki en daarin krijgen we een eerste uitgebreide blik op het Multiversum van het Marvel Cinematic Universe. Het is dan ook geen worder dat het in 2022 te verschijnen Doctor Strange in the Multiverse of Madness gelinkt is aan de gebeurtenissen in Loki.

"Al de verhalen zijn op hun eigen manier met elkaar verbonden en hebben vertakkingen. Ik denk dat ons doel met de Loki-serie is dat deze verreikende vertakkingen heeft in het toekomstige MCU," aldus Michael Waldron die zowel het script voor Loki als Doctor Strange 2 schreef.

Rotzooi opruimen uit Loki
Tegenover Total Film liet de schrijver doorschemeren dat hij in de tweede Doctor Strange moet afrekenen met wat hij in Loki zelf heeft gecreëerd. "Dus moest ik wat van de rotzooi die ik heb gemaakt [met Loki] opruimen? Misschien wel," zei Waldron.

Overigens moet het eerste seizoen van Loki ook leiden tot een tweede seizoen, dus we zijn voorlopig nog niet van de God Of Mischief af. Loki start op woensdag 9 juni op Disney+. Sam Raimi's Multiverse of Madness komt pas in maart 2022.



NieuwsFilm

meest populair