Leeft de Captain America van Chris Evans nu op de maan?

Leeft de Captain America van Chris Evans nu op de maan?

Vreemde verhalen in The Falcon and the Winter Soldier.

In de finale-aflevering One World, One People van The Falcon and the Winter Soldier kwam de eerste Captain America (Chris Evans) ook even voorbij. Niet in levenden lijve, maar er werd wel gehint naar zijn mogelijke verblijfplaats... op de maan?

Al in de eerste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier wordt het idee geopperd door Joaquin Torres (Danny Ramirez) en in de laatste aflevering komt de soort van complottheorie nog een keer voorbij.

Chris Evans' Captain America op de maan?
Aan het einde van Avengers: Endgame zien we de oude Steve Rogers / Captain America van Evans, maar het wordt niet duidelijk wat er daarna met hem gebeurt. Ook The Falcon and the Winter Soldier maakt dit niet duidelijk. Er wordt enkel opgemerkt dat Rogers "weg" is.

Wat dat "weg" exact betekent wordt niet uitgelegd. Dus Rogers kan nog leven en mogelijk werkt hij wel "op de maan", wat mogelijk zou kunnen hinten naar dat hij voor S.W.O.R.D. werkt in een ruimtestation.

Na de onthulling dat er werk wordt gemaakt van Captain America 4 is er ook het gerucht dat er wordt gekeken naar een film of serie met opnieuw Steve Rogers. Tijd zal uitwijzen of dat gaat gebeuren.

NieuwsFilm

meest populair