Gerucht: Chris Evans terug in nog een 'Captain America'-film of serie

Gerucht: Chris Evans terug in nog een 'Captain America'-film of serie

Naast Captain America 4 ook een film of serie rond Steve Rogers.

Na de finale aflevering One World, One People van de Disney+/Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier was er groot nieuws: Captain America 4 is in de maak. Nu lijkt er nog een film of serie in ontwikkeling mét Chris Evans.

Uiteraard is het Evans die zo'n tien jaar invulling gaf aan de rol van de Captain America van Steve Rogers. In Avengers: Endgame nam de acteur ogenschijnlijk afscheid van de franchise, maar in januari dit jaar verscheen het gerucht dat hij toch weer met Marvel Studios in zee gaat.

Chris Evans weer als Captain America?
Deadline meldt nu dat er naast de Captain America-film van The Falcon and the Winter Soldier-showrunner Malcolm Spellman en met Anthony Mackie als Sam Wilson a.k.a. Captain America er ook wordt gewerkt aan een losstaand project met Evans' Captain America.

Mocht dit bericht kloppen, dan zou het goed kunnen dat we dan toch een film of serie krijgen over het avontuur van Steve Rogers, dat hij beleeft tijdens / na het terugplaatsen van de Infinity Stones.

"Het zou een geweldig verhaal zijn om te vertellen, zonder enige twijfel. Ik weet niet of het verteld moet worden, maar het zou een geweldig verhaal zijn om te vertellen, en we zouden het graag vertellen, maar ik denk dat er andere verhalen zijn om mee verder te gaan," zei Endgame-regisseur Joe Russo alweer even geleden.

NieuwsFilm

meest populair