Amazon Prime Video voegde 11 films nieuw toe afgelopen week

Amazon Prime Video voegde 11 films nieuw toe afgelopen week

Het was weer een dikke prima week op Prime Video!

Amazon Prime Video voegde weer heel wat nieuwe films toe. De kwaliteit is wat wisselend, maar het zijn wel weer flink wat nieuwe titels. Hieronder het lijstje.

Pet Sematary (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Kolsch, Dennis Widmyer | Cast: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Jeté Laurence
De familie Creed is pas net naar het platteland verhuisd. Hun huis is perfect, op twee dingen na: de trucks die het huis dagelijks passeren en het geheimzinnige kerkhof in het bos aan de overkant. Niemand in de buurt wil over deze oude Indiaanse begraafplaats praten. Waarom wordt duidelijk als één van de huisdieren van de Creeds overlijdt en de kinderen het dier begraven op het kerkhof. Korte tijd later zien ze het beest namelijk weer over het erf zwerven.

The Trust (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Brewer, Benjamin Brewer | Cast: Nicolas Cage, Elijah Wood, Sky Ferreira, Eric Heister
De corrupte agenten David Waters en Jim Stone ontdekken in de bewijskamer van het politiebureau een verborgen kluis. Ze doen er alles aan om achter de inhoud te komen, met levensgevaarlijke situaties als gevolg. David en Jim moeten vechten voor hun leven en trekken tegelijkertijd al hun eigen acties in twijfel.

The Liability (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Viveiros | Cast: Tim Roth, Talulah Riley, Jack O'Connell, Peter Mullan
Als de 19-jarige Adam akkoord gaat met een dagtrip voor de Peter, gangstervriend van zijn moeder, staat hem een bizarre 24-uur durende reis in een nachtmerriewereld van moord, mensenhandel en wraak te wachten. En dat allemaal in het gezelschap van de huurmoordenaar Roy.

The Judge (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Dobkin | Cast: Robert Downey Jr., Robert Duvall, Vera Farmiga, Billy Bob Thornton
Hank Palmer is een beroemde advocaat die terugkeert naar zijn geboortedorp om de begrafenis van zijn moeder bij te wonen. Zijn vader, de plaatselijke rechter, wordt verdacht van moord na een aanrijding. Ondanks het feit dat de twee van elkaar vervreemd zijn, besluit Hank zijn vader in de rechtszaal te verdedigen en de banden met zijn vervreemde familie aan te halen.

River Runs Red (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Miller | Cast: Taye Diggs, John Cusack, George Lopez, Luke Hemsworth
De zoon van een Afro-Amerikaanse rechter wordt gedood door twee politieagenten op de dag dat hij zou beginnen aan de politieacademie. Wanneer de rechtbanken de officieren vrijspreken, moet de rechter beslissen of de rechtbanken de enige scheidsrechters van gerechtigheid zijn. Als een geharde rechercheur vervolgens enkele belastende dossiers vindt over de officieren gaat de rechter samenwerken met een andere rouwende vader om het recht in eigen handen te nemen.

Kopfüber (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bernd Sahling | Cast: Marcel Hoffmann, Frieda Lehmann, Claudius von Stolzmann, Inka Friedrich
De tienjarige Sascha houdt ervan om te fietsen met zijn buurmeisje Elli, fietsen opknappen en geluiden op te nemen. Waar hij niet van houdt zijn school, leren lezen en schrijven. Thuis, op school en zelfs met de politie raakt hij continu in te problemen en dus laat zijn moeder hem onderzoeken. Hij blijkt ADHA te hebben, waarop hem pillen voorgeschreven worden. Sascha raakt niet meer in de problemen, en zijn cijfers verbeteren op school. Maar ook zijn persoonlijkheid verandert. Of dat nu wel zo leuk is?

Cold Blooded (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jason Lapeyre | Cast: Ryan Robbins, Zoie Palmer, William MacDonald, Huse Madhavji
In 'Cold Blooded' moet een politieagente een gevangene ervan weerhouden een praktisch verlaten ziekenhuis te ontvluchten. Tegelijkertijd moet ze zijn gewelddadige partners van zich af zien te houden.

The End of All Things (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Gale | Cast: Adam Howes, Alina Chan, Harry Davies, Dhugal Fulton
Drie overlevenden werken samen om in leven te blijven in een post apocalyptische wereld, tot één van hen een mysterieus reliek ontdekt dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Redirected (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emilis Welyvis | Cast: Vinnie Jones, Scot Williams, Gil Darnell, Oliver Jackson
John, Ben, Tim en Michael zijn een stel criminelen die na een reeks van tegenslagen in een Oost-Europees land stranden en de weg terug naar huis moeten zien te vinden. Om dit klaar te spelen moeten ze een stel smokkelaars, huurmoordenaars, goedkoop bier, hoeren, corrupte agenten en vreemde fantasieën zien te overwinnen. Ondertussen herontdekken ze elkaar als vrienden.

The Shining (1980)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stanley Kubrick | Cast: Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd, Scatman Crothers
Jack Torrance krijgt een baan om als bewaker te werken in een hotel in de bergen. Het hotel is gedurende de wintermaanden gesloten en Torrance en zijn familie zullen voor een lange tijd de enige bewoners zijn in het hotel. Wanneer een sneeuwstorm de familie afsluit van de buitenwereld ontdekt Jack's zoon Danny, die helderziend is en telepathische krachten bezit, dat er geesten in het hotel rondspoken. De geesten zorgen ervoor dat Jack langzaam gek wordt. Jack ontmoet de geest van de vorige bewaker van het Hotel, Mr. Grady, die zijn eigen vrouw en twee kinderen om het leven bracht. Dan wordt het verblijf opeens erg onaangenaam.

Down and Dangerous (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zak Forsman | Cast: John T. Woods, Paulie Rojas, Ross Marquand, Judd Nelson
In 'Down and Dangerous' speelt John T. Woods een drugssmokkelaar die in de problemen komt nadat hij een deal heeft gesloten met een Mexicaans kartel.

NieuwsFilm

meest populair