3 ijzersterke films die nu gewoon op Netflix staan

3 ijzersterke films die nu gewoon op Netflix staan

Als je dat al niet hebt gedaan.

Er staan de nodige toppers op Netflix. Hieronder drie niet te missen topfilms die je gewoon gezien moet hebben. Of denk jij daar anders over?

Lion

Regie: Garth Davis | Hoofdrollen: Nicole Kidman, Rooney Mara, Dev Patel, David Wenham, Tannishtha Chatterjee, Nowaz, Eamon Farren, Aditya Roy Kapoor | Kijk nu



In deze aangrijpende toppers werd een man als vijfjarige van zijn moeder gescheiden en door een Australisch echtpaar geadopteerd. Hij gaat terug naar India om zijn biologische familie te vinden. Een mooi, maar ook pakkend verhaal om nooit te vergeten.

The Two Popes

Regie: Fernando Meirelles | Hoofdrollen: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín | Kijk nu



Met rollen voor onder meer Anthony Hopkins en Jonathan Pryce sluit paus Benedictus XVI, op een belangrijk keerpunt voor de katholieke kerk, onverwacht vriendschap met de toekomstige paus Franciscus. Gebaseerd op ware gebeurtenissen en eentje om te zien.

The Impossible

Regie: Juan Antonio Bayona | Hoofdrollen: Ewan McGregor, Naomi Watts, Tom Holland, Geraldine Chaplin, Samuel Joslin, Marta Etura, Douglas Johansson | Kijk nu



Dit aangrijpende drama volgt de schrijnende ervaringen van een familie en geeft een beeld van de chaos die werd veroorzaakt door de tsunami in Zuidoost-Azië in 2004. Met de grote namen Naomi Watts en Ewan McGregor en nog een nog jonge Tom Holland. Nog niet gezien?

NieuwsFilm

meest populair