'Jason Bourne'-regisseur bevestigt 'X-Men vs. Fantastic Four'-film

'Jason Bourne'-regisseur bevestigt 'X-Men vs. Fantastic Four'-film

Deze wilde 20th Century Fox enkele jaren geleden maken.

Enkele jaren geleden toen 20th Century Fox nog volop X-Men films maakte was er het gerucht dat de studio zou werken aan een X-Men vs. Fantastic Four cross-over. Nu blijkt dat er een topregisseur in gesprek was voor de regie.

Jason Bourne-regisseur Paul Greengrass bevestigt de eerdere onthulling van scriptschrijver Zack Stentz (X-Men: First Class) dat Fox de film wilde maken. De film zou onder meer de X-Men, Fantastic Four, Daredevil en Deadpool bevatten.

Greengrass als regisseur
Tijdens de Happy. Sad. Confused podcast meldde de Greengrass dat hij in gesprek was om de film te regisseren. "Ze hebben er inderdaad met me over gesproken," zei de regisseur. "Ik wil niet zeggen dat ik er al voor getekend had. We hebben erover gepraat, en ik heb erover nagedacht, maar uiteindelijk..."

De film zou thema's bevatten uit de Civil War-comic, maar uiteindelijk zou X-Men vs. Fantastic Four niet gemaakt zijn door het succes van X-Men: First Class uit 2011.

Nu Marvel Studios eigenaar is van de eerder genoemde Marvel-personages zou het idee zomaar weer eens kunnen terugkeren, maar eerst moeten de mutanten nog geïntroduceerd worden in het Marvel Cinematic Universe.

NieuwsFilm

meest populair