De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Ma Rainey's Black Bottom (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: George C. Wolfe | Cast: Viola Davis, Chadwick Boseman, Glynn Turman, e.a.
Chicago, 1927. Blueszangeres Ma Rainey komt met haar band een plaat opnemen in de opnamestudio. De onverschrokken diva houdt strak de regie en laat zich door niemand iets vertellen, ook niet door de witte studiobaas en haar strijdvaardige, maar gedoemde trompettist Levee. De musici belanden in scherpe discussies, die de nodig trauma's doen blootleggen.

The Mule (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Laurence Fishburne, e.a.
Earl Stone is een knorrige, eenzame man op leeftijd. Hij was ooit een prijswinnend dagleliekweker, maar zag door de online concurrentie zijn bedrijf failliet gaan, waardoor hij nu in financiële moeilijkheden zit. Om het hoofd boven water te houden, wordt hij koerier voor een Mexicaans drugskartel. Hierdoor komt hij in het vizier van onder meer de DEA-agent Colin Bates.

Rundfunk: Jachterwachter (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Lücker | Cast: Yannick van de Velde, Tom van Kalmthout, Pierre Bokma, e.a.
De hardwerkende, gestreste Wachtopzichter runt een zieltogende camping genaamd Harmonie In Vele Opzichten. De komst van het uitgeleefde ex-kindsterretje Ronnie Bosboom Junior lijkt in eerste instantie een zegen, maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor een stel gevaarlijke criminelen, barst de chaos al snel los en moet het duo er alles aan doen om de camping te redden.


En verder onder meer...

Actie
The Fate of the Furious (2017)

Drama
Papillon (2017)

Kerst
A California Christmas (2020)

Komedie
Hartenstrijd (2016)

NieuwsFilm

meest populair