3 geweldige kerstfilms die nu gewoon op Prime Video staan

3 geweldige kerstfilms die nu gewoon op Prime Video staan

Ook voor de mooiste tijd van het jaar staan er heel wat films klaar.

December is natuurlijk ook de tijd van de kerstfilms. En kerstfilms heb je in allerlei varianten. Van de grappige romkoms tot de serieuzere dramafilms. Vandaag heeft FilmTotaal drie geweldige kerstfilms voor je uitgezocht die nu gewoon op Amazon Prime Video staan!

Last Christmas (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Feig | Cast: Emilia Clarke, Henry Golding, Emma Thompson, e.a.
Kate, een pechvogel die steeds weer foute beslissingen neemt, werkt als elfje in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Haar leven verandert wanneer ze Tom, een spetter met een mysterieus verleden, leert kennen. Hij leert Kate om weer van zichzelf en haar omgeving te houden en stelt haar cynische wereldbeeld stevig ter discussie.


Nog meer kijktips nodig?


The Grinch (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Howard | Cast: Jim Carrey, Taylor Momson, Jeffrey Tambor, e.a.
The Grinch heeft een enorme hekel aan Kerstmis. Hij woont afgezonderd in een grot en ergert zich ieder jaar weer rot aan de Who's, het vrolijke bergvolkje dat het kerstfeest graag uitzinning viert. The Grinch doet er dan ook alles aan om kerst te saboteren. Maar dan staat het kleine meisje Cindy Lou Who ineens voor zijn deur, waardoor alles verandert.

It's a Wonderful Life (1946)
Bekijk de afbeeldingRegie: Frank Capra | Cast: James Stewart, Donna Reed, Henry Travers, e.a.
George trouwt met zijn jeugdliefde, krijgt kinderen en werkt als bankier. Wanneer de zaken plotseling slecht gaan en het leven hem niks meer te bieden heeft, wil hij een einde aan zijn leven maken. Zijn Engelbewaarder Clarence denkt daar echter anders over en laat hem inzien hoe waardevol hij is geweest voor zijn gemeenschap.


Nog niet uitgekeken? Houd FilmTotaal goed in de gaten, want de komende tijd lichten we nog veel meer kerstfilms - die te vinden zijn op de verschillende streamingdiensten - uit!

NieuwsFilm

meest populair