Matthew McConaughey hekelt collega's die Trump-aanhangers bashen

Matthew McConaughey hekelt collega's die Trump-aanhangers bashen

De acteur vindt Hollywood hypocriet als het aankomt op politiek.

Matthew McConaughey, o.a. bekend van Dallas Buyers Club en Interstellar, was laatst te gast bij de podcast van acteur en stand-up-comedian Russell Brand. Tijdens deze podcast, genaamd Under the Skin, haalde de met een Oscar bekroonde McConaughey uit naar sommige van zijn Hollywood-collega's.

Brand begon door te zeggen dat er heel wat Hollywood-figuren zijn die zich kritisch opstellen tegenover gewone mensen: ''Ze zijn nogal nonchalant en doen mensen die voor Brexit of Trump hebben gestemd af als dom''. Hier is McConaughey het mee eens.

Interview
Ondanks het feit dat hij de niemand bij naam noemt, wilde de geliefde acteur zich toch uitlaten over sommige bekendheden, die zich in zijn ogen ook minachtend gedragen: ''Veel kleingeestige linke mensen stellen zich heel neerbuigend en arrogant op tegenover de andere vijftig procent''.

''Het is ook grappig dat zij nu zeggen dat Trump-aanhangers zich bij de resultaten van de verkiezingen neer moeten leggen, maar dat is hypocriet.'' gaat de acteur verder. ''Velen onder hen ontkenden namelijk in 2016 dat Trump de verkiezingen had gewonnen''

NieuwsFilm

meest populair