Ariel Winter in opvallend Halloween-pakje op Insta-foto's

Ariel Winter in opvallend Halloween-pakje op Insta-foto's

De jonge actrice in verschillende opvallende Halloween-pakjes.

Met slechts één meter en 55 centimeter is Amerikaanse actrice Ariel Winter niet bepaald groot te noemen. Een opvallende verschijning is ze zeker wel en dat laat de (stem) actrice uit onder meer Smurfs: The Lost Village (2017) en Mr. Peabody & Sherman (2014) vaak op Instagram zien.

De jonge actrice die bekend werd door haar rol als Alex Dunphy in de serie Modern Family heeft namelijk flinke rondingen en die worden door haarzelf regelmatig in de strijd gegooid, ook tijdens de Halloween-feestjes die in vooral de States worden gevierd.

Als Barb Wire en in doorschijnend broekje
Op Instagram deelde de actrice een aantal opvallende foto's van haar huidige en voorgaande kostuums. "Terugblik op mijn favoriete Halloween-momenten versus hoe we Halloween vandaag doorbrachten... door onze stembiljetten af te geven!!!!!!" schreef Ariel bij de reeks foto's. Klaarblijkelijk viert ze dit jaar Halloween wat minder uitdagend. Dat ze stemt is uiteraard een slimme zet.


Zien hoe de 22 jarige Ariel Winter eruit ziet in haar verschillende outfits? Check de opvallende foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair