Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben!

Kijktip: 3 topfilms voor vanavond die je absoluut gezien moet hebben!

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet!

Paddington 2 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul King | Cast: Ben Whishaw, Hugh Grant, Hugh Bonneville, e.a. | Recensie: 4 sterren | Te zien op: BBC 1 (vanaf 19:25 uur)
Paddington is inmiddels volledig geïntegreerd en is geld aan het sparen voor een bijzonder verjaardagscadeau voor tante Lucy: een pop-upboek van Londen. Dat boek wordt echter gestolen door de charismatische meestervermommer Phoenix Buchanan en Paddington krijgt de schuld en belandt in de gevangenis. Samen met de familie Brown en zijn medegevangenen probeert Paddington zijn onschuld te bewijzen en Buchanan te ontmaskeren.

The Departed (2006)
Bekijk de afbeelding Cast: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, e.a. | Recensie: 5 sterren | Te zien op: Veronica (vanaf 20:30 uur) / Netflix
Colin Sullivan gaat in opdracht van de beruchte maffiabaas Frank Costello infiltreren bij het politiekorps. Ondertussen werkt Billy Costigan zich als jonge undercoveragent hogerop in het maffiamilieu. Wanneer hun wegen elkaar kruisen, ontstaat er al snel een gevaarlijk kat-en-muisspel. Sullivan en Costigan moeten elkaars identiteit zo snel mogelijk zien te achterhalen om hun eigen leven te beschermen.

1917 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Mendes | Cast: George MacKay, Dean-Charles Chapman, Mark Strong, e.a. | Recensie: 5 sterren | Te zien op: Pathé Thuis / iTunes / etc. (huur)
In de lente van 1917, op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog, worden de twee jonge Britse soldaten Schofield en Blake bij hun sergeant geroepen voor een riskante missie. De twee moeten in een race tegen de klok vijandelijk gebied doorsteken om een boodschap af te leveren waarmee een dodelijke aanval op honderden soldaten voorkomen kan worden.

NieuwsFilm

meest populair