3 oorlogsfilms die nu gewoon op Netflix staan!

3 oorlogsfilms die nu gewoon op Netflix staan!

Veel goede oorlogsfilms op Netflix.

Er staan veel oorlogsfilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie oorlogsfilms die gewoon op Netflix te vinden zijn. Wat vind jij van deze films?

The Way Back (2010)

Regie: Peter Weir | Hoofdrollen: Colin Farrell, Saoirse Ronan, Mark Strong, Ed Harris, Jim Sturgess

Deze oorlogsfilm laat het waargebeurde verhaal zien van een aantal krijgsgevangenen in de Tweede Wereldoorlog. Deze gevangenen beginnen aan een lange tocht naar de vrijheid nadat ze weten te ontsnappen uit een strafkamp in Siberië. Met grote namen als Colin Farrell, Saoirse Ronan en Mark Strong!



War Machine (2017)

Regie: David Michôd | Hoofdrollen: Brad Pitt, Ben Kingsley, Tilda Swinton, Will Poulter, Topher Grace

Deze Netflix-komedie met Brad Pitt als de hooggeplaatste generaal Gen. Stanley A. McChrystal met de bijnaam "Rock Star" werd gemaakt door David Michôd, bekend van het fantastische Animal Kingdom en de latere Netflix-film The King. De oorlog in Afghanistan staat centraal.



Overlord (2018)

Regie: Julius Avery | Hoofdrollen: Johan Philip Asbæk, Bokeem Woodbine, John Magaro, Dominic Applewhite, Wyatt Russell

Deze fantasierijke WOII-oorlogsfilm heeft een fantastische start en weet zich daarna te ontpoppen tot een stevige en bloederige horrorfilm. Twee Amerikaanse paratroepers worden boven Normandië neergeschoten en ontdekken dat de nazi's experimenten uitvoeren die mensen bovennatuurlijke krachten geven. Nu gewoon op Netflix!



NieuwsFilm

meest populair