3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Memento (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Guy Pearce, Carrie-Anne Moss, Joe Pantoliano, e.a.
Leonard Shelby is getuige van de verkrachting van en moord op zijn vrouw. Sindsdien is hij door een hoofdletsel zijn kortetermijngeheugen kwijt. Maar dat weerhoudt de jonge verzekeringsagent er niet van om een verbeten zoektocht te beginnen naar de daders van deze gruwelijke moord.

The Girl on the Train (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tate Taylor | Cast: Emily Blunt, Justin Theroux, Haley Bennett, e.a.
Rachel Watson, een verbitterde alcoholiste, vindt elke dag troost in het verliefde stelletje dat ze kan begluren vanuit de trein naar haar werk. Maar wanneer de vrouw van dat stel op een dag verdwijnt en Rachel diezelfde ochtend wakker wordt met schrammen en geheugenverlies, wordt ze al snel gezien als mogelijke dader.

Midsommar (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgre, e.a.
Na een persoonlijk trauma kan Christian zijn vriendin Dani niet de aandacht geven die ze duidelijk nog heeft. De twee reizen op uitnodiging van een medestudent af naar een afgelegen Zweedse commune om deel te nemen aan een bijzonder midzomernachtfeest. Daar wordt de groep echter al snel geconfronteerd met merkwaardige, helachtige rituelen.




Deel jouw filmtip!
Iedere zondag plaatst FilmTotaal een overzicht met drie kijktips voor Netflix. Welke film moet volgens jou de volgende keer absoluut in het lijstje worden opgenomen? Deel jouw suggesties in de comments!

NieuwsFilm

meest populair