3 film-aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 film-aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Goodfellas (1991)
Bekijk de afbeelding Cast: Ray Liotta, Robert De Niro, Joe Pesci, e.a.
Henry Hill werkt zich op van loopjongen tot echte maffiabaas in de Iers-Italiaanse New Yorkse volksbuurt East Brooklyn. Het succes keert zich tegen hem als hij wegglijdt in cokebestoven grootheidswaan. De oude rot Jimmy Conway waakt over Hill, maar kan zijn neergang niet voorkomen.

Blade Runner 2049 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, e.a.
Agent K, een nieuwe blade runner die afrekent met ontsnapte replicanten, ontdekt een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. Zijn ontdekking leidt tot een speurtocht naar Rick Deckard, die al meer dan dertig jaar vermist wordt. Samen moeten ze in actie komen om de wereld te redden.

Closer (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Nichols | Cast: Natalie Portman, Jude Law, Julia Roberts, e.a.
De Amerikaanse Alice hoopt een nieuw bestaan op te bouwen in Londen. Daar wordt ze echter al snel het slachtoffer van een aanrijding. Ene Daniel brengt haar naar het ziekenhuis. Het blijkt een begin van een romance. Maar beiden blijken later hun gevoelens voor andere mensen niet te kunnen onderdrukken.

NieuwsFilm

meest populair